Vloerzagen - Stenabo - Betonboringen

Vloerzagen

Onze vloerzagen gaan tot 500 mm diep. Daarmee zijn ze perfect geschikt voor het verwijderen van slechte stukken beton of asfalt, maar ook voor het maken van sleuven voor riolering of bekabelingen.

Snel offerte ontvangenBinnen 24u boren!

Zagen door (gewapend) beton of asfalt?

Wij krijgen de opdracht klaar binnen je planning zonder in te boeten op kwaliteit.

Bij het uitvoeren van zaagwerken komt heel wat kijken.

Je wil bovendien dat de werken snel worden uitgevoerd zonder dat je te veel met de planning moet schuiven. Stenabo is jouw garantie op een vlotte uitvoering van al jouw zaagwerken. Dankzij onze expertise en vakmensen leveren wij keer op keer kwaliteit zodat je achteraf nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Op Stenabo kan u altijd rekenen.

Correct, Snel & Foutloos – gegarandeerd

Zoals je merkt, deinzen we niet terug voor een gedurfde uitspraak. Dat komt omdat we niet aan ons proefstuk toe zijn. We zijn al 27 jaar actief en updaten ons machinepark continu om elke opdracht aan te kunnen. Zo beschikken we over de nieuwste wand- en vloerzaagmachines, kabelzagen, boormachines en slooprobots. Al onze boormachines en statieven worden om de vier jaar vernieuwd. Indien nodig, kunnen we gebruik maken van een eigen wateropvangsysteem (zodat het water hergebruikt kan worden) en van anti-stof systemen zodat jouw werf netjes achterblijft.

Bedrijven weten dat ze bij ons voor letterlijk alles terecht kunnen. Van de simpelste opdracht die snel moet gebeuren tot uitzonderlijke projecten die niemand anders klaar krijgt. Hieronder vind je daar enkele van:

Referenties

Bekijk Meer

Onze werkploeg is uitgerust met hoogwaardige statieven om maximale precisie te verzekeren. De koeling van de boren gebeurt met water. Wel vragen wij de opdrachtgever om de gevraagde boringen zelf af te tekenen.

Snel zaagwerken inplannen voor uw project? Snel offerte ontvangenBinnen 24u boren!

Onze troeven

Door ons te concentreren op een beperkt aantal kernactiviteiten bereiken wij een hoge specialisatiegraad en medewerkers die perfect op elkaar zijn ingespeeld.

Werk samen met Stenabo

Stenabo is een familiebedrijf met 23 teamleden die dag en nacht nauw samenwerken. Bij Stenabo scholen we ons team ook constant bij. Zo bieden we vorklift opleidingen, veiligheidsopleidingen en maken we van teamleden specialisten in hun vakgebied.

Reviews

Reviews

Laat Stenabo langskomen voor je boorwerken

Vertrouw op ons team van experts met vakkennis die niets minder dan kwaliteit afleveren, en dat terwijl ze uiterst veilig tewerk gaan. Bovendien kunnen onze teams zeer snel ter plaatse zijn. Neem contact op om een afspraak te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress Video Lightbox