Historiek

 

Stenabo BVBA werd opgericht in 1994 door Stefan Nabarro. Wat begon als een éénmanszaak is uitgegroeid tot een team van 17 gemotiveerde arbeiders die elk over een eigen bestelwagen beschikken. Sinds enkele jaren bevinden onze kantoren zich in ons nieuw ingerichte magazijn te Kapellen. Door de jaren heen zijn wij een begrip geworden in onze sector en namen we deel aan tal van grote projecten:

  • ZNA-ziekenhuis Antwerpen
  • De Leien Antwerpen
  • AZ Zeno ziekenhuis Knokke
  • De Handelsbeurs Antwerpen
  • Brouckèreplein Brussel
  • Skipiste Aspen (Wilrijk)

Onze troeven

Flexibiliteit

Het bieden van een goede service is waar wij voor staan.

We spelen in op de noden van onze klanten en stellen ons flexibel op. Elk van onze medewerkers beschikt over een eigen bestelwagen wat bijdraagt aan onze flexibiliteit.
Daarnaast hechten we ook veel belang aan persoonlijk contact. We gaan samen met de klant op zoek naar een oplossing en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

 

Veiligheid

Veilig werken komt bij Stenabo altijd en overal op de eerste plaats.

Wij beschikken over een VCA-attest en elke medewerker heeft de nodige opleidingen genoten (werken op hoogte/werken met schaarlift/vorkheftruck/valbeveiliging).
Om de werken veilig tot een goed einde te brengen beschikken onze medewerkers over modern en correct onderhouden materieel.

 

Up-to-date machinepark

We investeren voortdurend in de nieuwste materialen en modernste technologieën.

Elke medewerker is voorzien van minimaal 100 m waterslang en brengt op vraag van de klant een stroomgroep mee. Om kort op de bal te kunnen spelen heeft elke werknemer boren tot diameter 250 mm in de bestelwagen zitten.

Voor de grotere werken kunnen wij onze eigen stroomgroepen tot 60KVA en watertanks van 1000 L op de werf brengen.
Indien gewenst zorgen wij voor de wateropvang zodat de werf netjes wordt achtergelaten.

Werken uit te voeren in afgewerkte ruimtes worden door onze medewerkers afgeplakt met plastiek alvorens de werken aan te vangen.

Wij brengen ook een stelling ter plaatse indien noodzakelijk.