Nachtwerk Spoorweg Diepenbeek voor Besix - Stenabo - Betonboringen

Nachtwerk Spoorweg Diepenbeek voor Besix

Nachtwerk Diepenbeek wandzaag

Voor dit mooie project mocht Stenabo 150 meter perronboorden afzagen in het kader van een renovatie. Dit diende te gebeuren gedurende de nacht (0:00 tot 05:00) zodat het treinverkeer niet gestoord werd. Water en stroomvoorziening waren niet aanwezig.

Doordat we over diverse wandzaagmachines beschikken konden we deze gelijktijdig inzetten om dit werk binnen de vooropgestelde termijn af te werken. Omstreeks 4:00 werden de werken voltooid, ruimschoots binnen de tijd zodat het treinverkeer niet werd gehinderd en de planning van de klant werd aangehouden. Omdat het op sommige stukken moeilijk was om de machines op te stellen op een kleine oppervlakte, lieten we speciale beugels maken waardoor we de bevestigingspunten konden verplaatsen.

Stroom en water was niet aanwezig, dit werd door Stenabo voorzien. Met onze vrachtwagens en aanhangwagens werden diverse vaten water van 1000 liter aangevoerd, alsook stroomgeneratoren met bijhorende kabels tot op de werklocatie.

Ben jij op zoek naar een onderaannemer voor de renovatie aan een spoorweg? Dienen er perronboorden afgezaagd te worden of zoek je een partner die ervaren is met diverse wandzaagmachines die zichzelf kan voorzien van water en elektriciteit? Contacteer dan Stenabo en wij zorgen ervoor dat jouw project op tijd en succesvol is opgeleverd.

Wil je meer weten over deze realisatie. Lees hier alle details.

Meer info nodig?

Vertrouw op ons team van experts met vakkennis die niets minder dan kwaliteit afleveren, en dat terwijl ze uiterst veilig tewerk gaan. Bovendien kunnen onze teams zeer snel ter plaatse zijn. Neem contact op om een afspraak te maken.

WordPress Video Lightbox