Opening Vuurvaste Wand Bij Extreme Temperaturen - AGC Mol Glasoven

Opening Vuurvaste Wand Bij Extreme Temperaturen – AGC Mol Glasoven

AGC Mol project Stenabo Glas

Het maken van openingen (50 cm op 30 cm) in een vuurvaste wand (59 cm dik) van een glasoven die temperaturen bereikt van om en bij de 1.000 ° Celsius, is geen eenvoudige klus. Om de mensen te beschermen tegen de gevaarlijke stralingswarmte, werd er een vuurvaste plaat voorzien waarin de te zagen openingen zijn aangebracht. Om te allen tijde ieders veiligheid te garanderen, droeg onze werknemer ook aangepaste, beschermende kledij. Voor het creëren van de openingen kwam Stenabo tot de conclusie dat een kettingzaag het enige juiste gereedschap was omwille van het feit dat de openingen rechthoekig waren en de wand 59cm dik was.

We hielden rekening met alle details. Zo voorzagen we voldoende koelingswater om onze machines en de ketting voldoende te koelen en te beschermen tegen de hitte die van de oven kwam.

Ben jij op zoek naar een bedrijf voor een zware klus? Wil je dat men daarbij rekening houdt met belangrijke details en veiligheid? Contacteer Stenabo en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

 

Meer info nodig?

Vertrouw op ons team van experts met vakkennis die niets minder dan kwaliteit afleveren, en dat terwijl ze uiterst veilig tewerk gaan. Bovendien kunnen onze teams zeer snel ter plaatse zijn. Neem contact op om een afspraak te maken.

WordPress Video Lightbox