Meer dan 6 km vloerzagen om funderingspalen te kunnen plaatsen voor de grootste parkeergarage van België.

Meer dan 6 km vloerzagen om funderingspalen te kunnen plaatsen voor de grootste parkeergarage van België.

De parking van de Antwerp Euroterminal (AET) wordt uitgebreid. Omdat horizontale uitbreiding niet meer mogelijk is, kiest men ervoor om een parking van verschillende verdiepingen te bouwen (‘verticale uitbreiding’). 

Zo wordt op een oppervlakte van net geen 25.000 m² een capaciteit van 172.000 m² gecreëerd.

Stenabo diende vakken te zagen die zullen worden uitgebroken. In deze openingen worden de nieuwe funderingspalen van de garage geplaatst.

Dankzij de kennis en ervaring van onze opgeleide vakmannen sloeg Stenabo erin om deze werken correct en met de nodige precisie uit te voeren. Ons machinepark beschikt over verschillende vloerzaagmachines.

Dit stelt ons in staat ieder kaliber van vloerzaagwerken tot een goed einde te kunnen brengen binnen de vooropgestelde termijn. Zo is men op tijd van start kunnen gaan met de bouw van de nieuwe parkeergarage.

Meer lezen? HLN schreef een artikel over de grootste parkeergarage van het land: 

AET bouwt grootste parkeergarage van het land: “Zo kan ons bedrijf verticaal groeien”

Bespreek uw vloerzaagproject met ons en wij brengen dit samen tot een goed einde zonder uw planning in het gedrang te brengen.

Meer info nodig?

Vertrouw op ons team van experts met vakkennis die niets minder dan kwaliteit afleveren, en dat terwijl ze uiterst veilig tewerk gaan. Bovendien kunnen onze teams zeer snel ter plaatse zijn. Neem contact op om een afspraak te maken.

WordPress Video Lightbox