Betonboringen - Stenabo - Betonboringen

Betonboringen

Welke gaten of sleuven heb je nodig? Stenabo helpt je in bouw- en verbouwingswerken met het boren van de vereiste gaten en gaat samen met jou op zoek naar de juiste oplossing voor elk mogelijk probleem. Wanneer we bij je langskomen, hebben we steeds alle verschillende boorformaten bij zodat we ons altijd kunnen aanpassen aan de situatie en jij exact krijgt wat je nodig hebt.

beton boren wand

Boren in (gewapend) beton?

Wij krijgen de opdracht klaar binnen je planning zonder in te boeten op kwaliteit.

Betonboringen brengen vaak een hele hoop zorgen met zich mee. Stenabo is zich van die zorgen bewust en neemt die graag van jou over.

Je wil dat de werken snel en efficiënt worden uitgevoerd zonder dat jij je planning hoeft aan te passen? Stenabo staat voor jou klaar. Dankzij onze expertise en vakmensen leveren wij keer op keer kwaliteit zodat je achteraf nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Op Stenabo kan u altijd rekenen.

beton boren wand
Correct, Snel & Kwalitatief – gegarandeerd

Zoals je merkt, deinzen we niet terug voor een gedurfde uitspraak. Dat komt omdat we niet aan ons proefstuk toe zijn. We zijn al 27 jaar actief en updaten ons machinepark continu om elke opdracht aan te kunnen. Zo beschikken we over de nieuwste wand- en vloerzaagmachines, kabelzagen, boormachines en slooprobots. Al onze boormachines en statieven worden om de vier jaar vernieuwd. Indien nodig, kunnen we gebruik maken van een eigen wateropvangsysteem (zodat het water hergebruikt kan worden) en van anti-stof systemen zodat jouw werf netjes achterblijft.

Bedrijven weten dat ze bij ons voor letterlijk alles terecht kunnen. Van de simpelste opdracht die snel moet gebeuren tot uitzonderlijke projecten die niemand anders klaar krijgt. Kijk hier naar enkele mooie voorbeelden: 

Onze troeven

Door ons te concentreren op een beperkt aantal kernactiviteiten bereiken wij een hoge specialisatiegraad en medewerkers die perfect op elkaar zijn ingespeeld.

Werk samen met Stenabo

Stenabo is een familiebedrijf met 23 teamleden die dag en nacht nauw samenwerken. Bij Stenabo scholen we ons team ook constant bij. Zo bieden we vorklift opleidingen, veiligheidsopleidingen en maken we van teamleden specialisten in hun vakgebied.

Reviews

Reviews

Laat Stenabo langskomen voor je boorwerken

Vertrouw op ons team van experts met vakkennis die niets minder dan kwaliteit afleveren, en dat terwijl ze uiterst veilig tewerk gaan. Bovendien kunnen onze teams zeer snel ter plaatse zijn. Neem contact op om een afspraak te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress Video Lightbox