Hoe Stenabo zijn strakke planning kan aanhouden - Stenabo - Betonboringen

Hoe Stenabo zijn strakke planning kan aanhouden

3 Gouden combinaties die ervoor zorgen dat wij steeds onze strakke planning nakomen

 

#1 Gedreven personeel voorzien van de beste materialen. 

👷 Stenabo doet er alles aan om elke werknemer te motiveren. Dat doen we op verschillende manieren. 

🙂 Allereerst gaan we samen met nieuwe werknemers op zoek naar waar zij goed in zijn en wat ze graag doen

💳 Daarnaast zorgen we er ook voor dat elke werknemer voor zijn inzet en harde werk dubbel en dik beloond wordt. 

📅 Deze zaken zorgen ervoor dat onze werkmannen graag bij ons werken en bijgevolg de vooropgestelde planning nakomen.

🚐 Bij Stenabo is elke werknemer bovendien uitgerust met een volledig gevulde bestelwagen

🚧 Hierdoor kunnen wij zeer snel anticiperen wanneer u betonboringen of zaagwerken op korte termijn nodig heeft. Wanneer twee werknemers aanwezig zijn op een werf, kan er gevraagd worden om elders een spoedinterventie uit te voeren.

🔧 Onze ‘vloot’ telt op dit moment 22 perfect uitgeruste bestelbusjes. Deze bevatten onder andere boren om diameters tot 200 cm te boren en statieven om op zowel vloeren als wanden aan de slag te gaan. 

🚛 Drie grote Stenabo vrachtwagens zijn standaard uitgerust met vaste vloerzaag en wandzaag. We beschikken ook over twee camionetten met vaste wandzaag. Dit stelt ons in staat om last-minute opdrachten uit te voeren omdat we steeds het juiste materiaal voorhanden hebben. Dat komt uw planning uiteraard alleen maar ten goede. 

#2 Flexibele planning op korte termijn

👷🏽 Onze werknemers kunnen snel switchen, werken in meerdere ploegen en stellen zich flexibel op waardoor ze op korte termijn steeds makkelijk hun planning naar die van jou kunnen aanpassen. 

⏲️ ‘Korte termijn’ mag u gerust heel letterlijk nemen. Bel je 3 à 4 dagen op voorhand dan plannen wij met gemak uw werken in, zelfs uw werken de dag ervoor aanvragen is mogelijk! 

🌃 Wij passen ons aan naar uw planning, want zelfs in het weekend en ‘s nachts voeren wij uw werken uit. Onze flexibiliteit en bereidheid om last-minute werken uit te voeren, maakt dat uw planning niet in het gedrang komt. Op Stenabo kan u altijd rekenen.

#3 Eén aanspreekpunt dat steeds bereikbaar is

🙋 Stefan Nabarro, oprichter en zaakvoerder van Stenabo, is jouw vast aanspreekpunt. Je communiceert niet met verschillende onderaannemers die elk hun eigen planning of deadlines hebben. 

✔️ Dat scheelt een hele hoop gedoe een bespaart iedereen enorm veel tijd! Jij wordt te woord gestaan door één persoon die overzicht heeft over alle agenda’s van de werknemers en die met zekerheid kan zeggen wanneer uw werken uitgevoerd zullen zijn. 

Een verademing in vergelijking met bedrijven die verschillende werken uitbesteden en zo het overzicht verliezen. 

🖩Ook op vlak van offertes bedienen wij u razendsnel. Maximaal 24 uur na uw aanvraag krijgt u uw offerte opgestuurd. Dat komt omdat wij offertes meteen bij binnenkomst doorsturen naar de calculator. Vaste klanten zijn zeer tevreden van dit systeem en sturen de offertes zelfs rechtstreeks naar de calculator. Weer wat tijd bespaard!

Meer info nodig?

Vertrouw op ons team van experts met vakkennis die niets minder dan kwaliteit afleveren, en dat terwijl ze uiterst veilig tewerk gaan. Bovendien kunnen onze teams zeer snel ter plaatse zijn. Neem contact op om een afspraak te maken.

WordPress Video Lightbox